Kinderjuustokakku kreemisuklaamunilla

Jo usean vuoden ajan Ferreron Kinder-suklaat ovat hallinneet pääsiäisleivontaa. On kinderpiirakkaa, kinderjuustokakkua... Herkullisia kaikki! Tässä vielä yksi variaatio lisää kinderkakkuperheeseen :) Tämä oma kakkuni pohjaa somessa supersuosion saaneeseen Jane's Patisserie -blogin Kinder Bueno -juustokakkuun.

Kinderin suklaat ovat ehdottomia suosikkejani suklaaosastolla. Buenot, Maxit ja etenkin Schoko bon -kreemitäytemunat. Täydellisiä! Meillä päin näitä saa ainakin Lidlistä. Suklaamunat ovat mainio yhdistelmä silkinpehmeän juustokakkumassan kanssa.


Valkosuklainen pohja tuo oman rapsakan lisänsä tuntumaan.

Kakussa ei ole liivatetta, ja Maxi-patukat hyydyttävät massan juuri täydelliseksi. Määrä saattaa kuulostaa paljolta, mutta patukoissa on iso osa maitokreemiä joten suklaata ei hirveästi, joten tämä on tarvittava määrä pitämään kakun kasassa. Liian makea kakusta ei kuitenkaan tule. Tässä superkakku Kindersuklaan ystäville!

Kinderjuustokakku kreemisuklaamunilla
(liivatteeton)pohja

  • 70 g valkosuklaata
  • 120 g digestivejä


massa

  • 500 g tuorejuustoa
  • n. 250 g eli 12 kpl Kinder Maxi -patukoita
  • 2 dl kuohukermaa
  • 120 g Kinder Schoko bon -suklaamunia


Vuoraa 15 cm irtopohjavuoka tai reunavuoka reunakalvolla tai leivinpaperilla.

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa, 20 sekuntia kerrallaan, ja murskaa keksit. Sekoita yhteen tasaiseksi ja painele vuokaan/alustalle. Laita jäääkaappiin jähmettymään.

Sulata Kinder Maxit miedolla lämmöllä kattilassa. Sekoittele välillä varovasti. Kun suklaa on sulanut, siirrä pois levyltä ja anna jäähtyä hetken aikaa.

Halkaise schoko bonit kahtia.

Vatkaa tuorejuusto kulhossa tasaiseksi. Kaada jäähtynyt suklaa tuorejuuston kanssa kulhoon ja vatkaa keskiteholla tasaiseksi. Kaada sitten sekaan kerma ja vatkaa pari, kolme minuuttia keskiteholla, kunnes seos alkaa selvästi jähmettyä moussemaiseksi. Kääntele schoko bon -puolikkaat massan sekaan tasaisesti. Kaada massa pohjan päälle ja tasoittele. Laita jääkaappiin hyytymään vähintään 8 tunniksi.Kommentit

Lähetä kommentti